КАНЦЕЛАРИСКИ СТОЛ FLEX

6.500 ден

ЕРГОНОМСКО СЕДЛО И НАСЛОН ,ИЗРАБОТЕНИ ОД

МРЕЖА ВО КОМБИНАЦИЈА СО ЕКО КОЖА

ХРОМИРАНА ОСНОВА

ГАРАНЦИЈА 1 ГОД.

НОСИВОСТ ДО 120КГ.

БОЈА ЦРНА

SKU: 1613 Категорија