КАНЦЕЛАРИСКИ СТОЛ FLEX

6.600 ден

ЕРГОНОМСКО СЕДЛО И НАСЛОН ,ИЗРАБОТЕНИ ОД

МРЕЖА ВО КОМБИНАЦИЈА СО ЕКО КОЖА

ХРОМИРАНА ОСНОВА

ГАРАНЦИЈА 1 ГОД.

НОСИВОСТ ДО 120КГ.

БОЈА БЕЛ,ЗЕЛЕН,СИН,ЦРВЕН

SKU: 2970 Категорија