КАНЦЕЛАРИСКИ СТОЛ MIDAS

8.000 ден

ЕРГОНОМСКО СЕДЛО И НАСЛОН

ОБЛОЖЕНО СО ПУ КОЖА

РЕЛАКС МЕХАНИЗАМ

ФИКСИРАНИ РАЧКИ ОБЛОЖЕНИ СО КОЖА

ГАРАНЦИЈА 1 ГОД.

НОСИВОСТ ДО 120КГ.

ЦРНА БОЈА

Шифра: 2953 Категорија: