КАНЦЕЛАРИСКА ФОТЕЉА ITACA

17.500 ден

ЕРГОНОМСКО СЕДЛО И НАСЛОН ОБЛОЖЕНО СО ПУ КОЖА

ХРОМИРАНИ РАЧКИ ОБЛОЖЕНИ СО КОЖА

РЕЛАКС МЕХАНИЗАМ

ЗАКЛУЧУВАЊЕ НА НАСЛОНОТ ВО ПОВЕЌЕ ПОЗИЦИИ

ХРОМИРАНА ОСНОВА

ГАРАНЦИЈА 2 ГОД.

НОСИВОСТ ДО 150КГ.

ЦРНА БОЈА

SKU: 4543 Категорија