КАНЦЕЛАРИСКИ СТОЛ РФГ TECH@SMART ЦРН

20.990 ден

Биди TECH со серија на столици TECH@! Серијата TECH@ впечатливост со визија, ергономија и удобност. Погоден за сите,които рaботат 8 часа во седната положба.
Комфорт со 2 години гаранција на механизмите. Регулацијата на длабочина на седалката и височина на грбниот дел, прават столот удобен  за секој раст. 3D подлактици и држач за глава за уште  повеќе удобство преку работниот ден.
Интегрирани во седлото копчиња за управување на сите  ергономски механизми, кои допринесуваат за чувството на комфорт.
SKU: 4548 Категорија