КАНЦЕЛАРИСКИ СТОЛ AIDA

11.900 ден

ЕРГОНОМСКО СЕДЛО И НАСЛОН

ОБЛОЖЕНО СО ПУ КОЖА

РЕЛАКС МЕХАНИЗАМ

ФИКСИРАНИ РАЧКИ ОБЛОЖЕНИ СО КОЖА

ХРОМИРАНА ОСНОВА

ГАРАНЦИЈА 1 ГОД.

НОСИВОСТ ДО 120КГ.

ЦРНА БОЈА

SKU: 2952 Категорија