КАНЦЕЛАРИСКИ СТОЛ UNO

3.500 ден

НОСИВОСТ ДО 100КГ.

ГАРАНЦИЈА 6МЕСЕЦИ

ДОСТАПНИ БОИ ЦРНА,ЦРВЕНА,СИНА

Шифра: 1203 Категорија: