КАНЦЕЛАРИСКА ФОТЕЉА BOGART

18.500 ден

ЕРГОНОМСКО СЕДЛО И НАСЛОН ОБЛОЖЕНО СО PU КОЖА

ХРОМИРАНИ РАЧКИ ОБЛОЖЕНИ СО КОЖА

РЕЛАКС МЕХАНИЗАМ

ЗАКЛУЧУВАЊЕ НА НАСЛОНОТ ВО ПОВЕЌЕ ПОЗИЦИИ

ХРОМИРАНА ОСНОВА

ГАРАНЦИЈА 2 ГОД.

НОСИВОСТ ДО 150КГ.

БОЈА ЦРНА,БEЖ И КАФЕНА

РАБОТЕН

Нема на залиха

SKU: 4544 Категорија