Слушај ги омилените песнички и научи ги броевите, буквите, формите и боите

Господин Медо е едукативна играчка наменета за деца од 3+ години.

Плишаното мече ги има следните опции:

 • прави движења дури пее или зборува
 • знае да пее песнички
 • знае да раскажува приказни

Мечето работи на АА алкални батерии

4 едукативни песнички:

 • Броеви
 • Букви
 • Форми
 • Бои

8 омилени бајки:

 • Црвенкапа
 • Пинокио
 • Мачорот во чизми
 • Петар Пан
 • Пепелашка
 • Снежана и 7-те џуџиња
 • Трите прасиња
 • Грдото пајче
НАРАЧАЈ ГО ГОСПОДИН МЕДО ТУКА