КАНЦЕЛАРИСКА ФОТЕЉА GRANDE

17.500 ден

ЕРГОНОМСКО СЕДЛО И НАСЛОН ОБЛОЖЕНО СО PU КОЖА

ХРОМИРАНИ РАЧКИ ОБЛОЖЕНИ СО КОЖА

РЕЛАКС МЕХАНИЗАМ

ЗАКЛУЧУВАЊЕ НА НАСЛОНОТ ВО ПОВЕЌЕ ПОЗИЦИИ

ХРОМИРАНА ОСНОВА

ГАРАНЦИЈА 2 ГОД.

НОСИВОСТ ДО 150КГ.

БОЈА ЦРНА И БЕЛА

РАБОТЕН

Нема на залиха

SKU: 4079 Категорија