КАНЦЕЛАРИСКИ СТОЛ HERO

29.990 ден

ЛУМБАЛНА ПОТПОРА

ПОТПОРА ЗА ГЛАВА

РЕГУЛАЦИЈА НА ДЛАБОЧИНА НА СЕДЕЊЕ

РЕГУЛАЦИЈА НА ВИСИНА НА НАСЛОН

3Д РАЧКИ

ЗАКЛУЧУВАЊЕ НА НАСЛОНОТ ВО ПОВЕЌЕ ПОЗИЦИИ

СЕДЛОТО И НАСЛОНОТ СЕ ИЗРАБОТЕНИ ОД МРЕЃА ТИП МЕШ

ХРОМИРАНА ОСНОВА

ГАРАНЦИЈА 2 ГОД.

НОСИВОСТ ДО 150КГ.

ДОСТАПНИ БОЈА ЦРНА

Нема на залиха

SKU: 4075 Категорија