КАНЦЕЛАРИСКИ СТОЛ MISTIK

9.900 ден

ЕРГОНОМСКО СЕДЛО И НАСЛОНСЕДЛОТО Е ТАПАЦИРАНО СО КВАЛИТЕТЕН

МАТЕРИЈАЛ ОБЛОЖЕН СО МРЕЖА

ФИКСИРАНИ ПВЦ РАЧКИ

ГАРАНЦИЈА 2 ГОД.

НОСИВОСТ ДО 120КГ.

БОЈА ЗЕЛЕНО/ЦРНА

SKU: 3690 Категорија