КАНЦЕЛАРИСКИ СТОЛ MEGA

6.500 ден

НОСИВОСТ ДО 100КГ.

ГАРАНЦИЈА 6МЕСЕЦИ.

ДОСТАПНА БОЈА ЦРНА

 

SKU: 2517 Категорија