Сон на тркала

200 ден

За IV одделение

Мека корица

Сон на тркала е збирка со песни за деца од македонскиот писател Стојан Тарапуза. Истата е воведена како изборна лектура во четврто одделение.

SKU: 9100126 Категории ,