Гоце Делчев

230 ден

За V одделение

Мека корица

Гоце Делчев е роман на македонскиот писател Ванчо Николески. Овој роман е воведен како задолжителна лектира за петто одделение.

Нема на залиха

SKU: FREA073 Категории ,