Шеќерна приказна

250 ден

За III одделение

Мека корица

Шеќерна приказна е книга за деца од македонскиот писател Славко Јаневски. За првпат, книгата била објавена во 1952 година од страна на „Детска радост“, а подоцна има доживеано поголем број изданија. Изданието е задолжителната лектира за трето одделение.

SKU: 9100131 Категории ,