Црни овци

380 ден

 

IX одделение

Мека корица

Оваа книга се состои од поголем број на раскази каде што се одработуваат различни теми. „Црни Овци” е воведена како задолжителна лектира за деветто одделение во основно образование

SKU: 9100108 Категории ,