Доктор Офболи

200 ден

За III одделение

Мека корица

„Доктор Офболи” е една од најчитаните детски книги. Тоа е класична сказна помеѓу доброто и злото, во која, се разбира дека ќе победи доброто. На брегот на морето, цела во зеленило се наоѓа куќичката на Офболи- докторот кој ги лекува животните и птиците. Со него живее неговата лоша сеста Варвара, а соседи му се девојчето Тања, и момчето Вања. Пред куќата на Офболи секогаш е живо- се собираат неговите пациенти- животните и птиците. Изданието е изборна лектира за трето одделение.

Нема на залиха

SKU: 9100124 Категории ,