Фломастери со мирис+печати 10/1

350 ден

– сет од 10фломастери – печати
– миризлива содржина: јаболко
– различни бои
– направени од квалитетен материјал
– долготрајни резултати и мирис
– интензивни бои
– лесно се користат
– удобно пакување

SKU: 42989 Категорија