Фломастери ECO 12/1

135 ден

– сет од 12 фломастери
– различни бои
– направени од квалитетен
материјал
– долготрајни резултати
– интензивни бои
– рециклирачки материјал
– лесно се користат
– удобно пакување

SKU: 43100 Категорија