Фломастери со мирис+печати 8/1

335 ден

– сет од 8 фломастери – печати
– миризлива содржина: јагода
– различни бои
– направени од квалитетен материјал
– долготрајни резултати и мирис
– интензивни бои
– лесно се користат
– удобно пакување

SKU: 42988 Категорија