Фломастери 6/1 металик

280 ден

– сет од 6 фломастери металик
– 6 различни металик бои
– направени од квалитетен материјал
– долготрајни резултати
– интензивни бои
– лесно се користат
– удобно пакување

SKU: 43161 Категорија