Фломастери со печат 12/1 Carioca

510 ден

Фломастери со печат 12/1
– долготрајно мастило
– капаче со вентилација, кое
спречува задушување
– печат од другата страна
– нетоксични
– дебела и тенка линија

SKU: 42240 Категорија