Фломастери ECO 24/1

270 ден

сет од 24 фломастери
– различни бои
– направени од квалитетен и рециклиран
материјал
– долготрајни резултати
– интензивни бои
– лесно се користат
– удобно пакување

SKU: 43103 Категорија