Фломастери ECO JUMBO 12/1

295 ден

– сет од 12 фломастери
– различни бои
– направени од квалитетен материјал
– долготрајни резултати
– интензивни бои
– рециклирачки материјал
– лесно се користат
– удобно пакување

SKU: 43101 Категорија