Дрвени бои ECO 12/1 Carioca

125 ден

– сет од 12 дрвени бои
– различни бои
– направени од квалитетен
материјал
– долготрајни резултати
– интензивни бои
– рециклирачки материјал
– лесно се користат
– удобно пакување

SKU: 43097 Категорија