Дрвени бои 12/1 Carioca

175 ден

– сет од 12 двострани дрвени бои
– по неколку нијанси од секоја боја
– квалитетно дрво и квалитетни бои
– квалитетни и долготрајни
резултати
– интензивни бои
– лесно се користат
– удобно пакување

SKU: 42991 Категорија