Дрвени бои пастел 24/1 Carioca

380 ден

– сет од 24 дрвени бои
– по неколку нијанси од секоја боја
– квалитетно дрво и квалитетни бои
– квалитетни и долготрајни
резултати
– пастелни бои
– лесно се користат
– удобно пакување

SKU: 43310 Категорија