Дрвени бои металик 12/1 Carioca

275 ден

– сет од 12 металик дрвени бои
– направени од квалитетен
материјал
– долготрајни резултати
– интензивни металик бои
– лесно се користат
– удобно пакување

SKU: 43164 Категорија