Дрвени бои двострани,пастел 12/1

245 ден

– сет од 12 двострани дрвени бои
– по неколку нијанси од секоја боја
– квалитетно дрво и квалитетни бои
– квалитетни и долготрајни
резултати
– пастелни бои
– лесно се користат
– удобно пакување

SKU: 43309 Категорија