TookyToy – Бенџо

2.100 ден

Банџото е совршено за младите музичари да ги изразат своите способности и да се откријат себеси во ова креативно поле. Со нежни бои и прекрасни дизајни на китови и морскиот свет, овој музички инструмент може да го инспирира малиот на нови креативни задачи.

Димензии: 43х18х5см.

Нема на залиха

SKU: 100278 Категорија