TookyToy Облици во природата

950 ден

Големите клинови се лесни за држење и употреба. Ставете го секое колче во соодветниот отвор и видете што сте направиле! Овие табли помагаат во развојот на фините моторни вештини кај децата, а истовремено учат различни бои!

Димензии: 22х22х3см.

Нема на залиха

SKU: 100296 Категорија