TookyToy Дидактички сет

1.950 ден

Нашата дрвена клупа за удирање и тапкање. Клупата доаѓа со ксилофон кој можете да го играте заедно или одвоено од останатите. Прекрасни шумски животни насликани на играчката како нивни најдобри пријатели кои ќе ги придружуваат во текот на играта.

Димензии: 22x21x13

Нема на залиха