Tooky Лавиринт

1.450 ден

Прекрасен разнобоен дрвен лавиринт изработен од квалитетно дрво. Прекрасните илустрации на инсекти од природата: пчела, полжав, бубамара и пеперутка ќе ги воодушеват и ќе го задржат вниманието на најмалите. Интерактивен лавиринт кој помага да се развие координација око-рака додека децата ги движат копчињата во лавиринтот, со што се развиваат моторните вештини. Кога ќе се состави лавиринтот – од другата страна на таблата има форми и бои за одредување на материјалот и учење.
Димензии: 28,5X5,5X28cm
Возраст: 18м+

Нема на залиха

SKU: 100111 Категорија