Фломастери пастел 8/1

175 ден

– сет од 8 фломастери во различни
бои
– квалитетно мастило
– квалитетни и долготрајни
резултати
– пастелни бои
– лесно се користат
– удобно пакување

SKU: 43032 Категорија