Магични фломастери 10/1

220 ден

– сет од 10 фломастери од кои 5 се
магични фломастери
– 10 различни бои
– квалитетни и долготрајни
резултати
– интензивни бои
– лесно се користат
– удобно пакување

SKU: 43181 Категорија