Фломастери металик 8/1

280 ден

– сет од 8 фломастери металик
– 8 различни металик бои
– направени од квалитетен материјал
– долготрајни резултати
– интензивни бои
– лесно се користат
– удобно пакување

SKU: 43162 Категорија