Бегалка

220 ден

За VIII одделение

Мека корица

„Бегалка” е драма во пет чина од македонскиот писател Василм Иљоски. Дејството се случува во првата деценија на дваесеттиот век во Куманово, и ги претставува патријахалните и конзервативни односи во семејството во тој период. Изданието е задолжителна лектира за осмо одделение.

Нема на залиха

SKU: 9100363 Категории ,