Дрвени бои сет 50/1 Carioca

575 ден

– сет од 50 различни дрвени бои
– по неколку нијанси од секоја боја
– квалитетно дрво и квалитетни бои
– квалитетни и долготрајни резултати
– лесно се користат
– удобно пакување

SKU: 42990 Категорија