Дрвени бои акварел 12/1 Carioca

200 ден

– квалитетно дрво и
квалитетна боја
– до 2 нијанси од секоја боја
– акварелни својства:
боењето може да биде
дополнето со четка и вода
– квалитетни и долготрајни
резултати
– лесно се користат

SKU: 42857 Категорија