Парти стапчиња за на торта/колачиња – декор сет 4/1 СИНО

110 ден

Во сетот влегуваат 4 стапчиња од кои:

3 х 12 cm
1 х18,5 cm
Боја: СИНА

SKU: 95655 Категорија