Парти стапче за во торта/колачи ветерница-декор 6/1сет

100 ден

Во сетот влегуваат 6 парчиња:

  • 4 парчиња х 10 cm
  • 2 парчиња х 15 cm

Боја: PINK

SKU: 95657 Категорија