Парти стапчиња за на торта/колачиња – декор сет 4/1

110 ден

Во сетот влегуваат вкупно 4 парчиња:

  • 3 х 12 cm
  • 1 х 18,5 cm

Боја:РОЗЕ

SKU: 95654 Категорија