СЕДИШТЕ 4 ФИКС ЦРНО ИЗОФИКС КИКАБУ

8.690 ден

Седиште со повеќе позиции е специјална врста која има можност да се прилагоди и промени во различни позиции за поголем комфор и функционалност. Седишта обично располагаат со движечки механизми и многу поставки, што овозможуваат на корисникот да ги промени положбата на наслонот за грб, подлакатниците и нозете според неговите преференции.

 

• Седиште наменето за бебиња од самото раѓање до 36 кг. • Од 0 до 9 кг. се поставува на задното седиште од автомобилот во насока обратна од движењето на автомобилот. Препорачано користење во оваа позиција до 13 кг. • Од 9 до 36 кг. се поставува во насока на движење на автомобилот. • 4 позиции на наслонот на седиштето. • Дополнителен ISOFIX систем на поврзување за поголема безбедност и полесна инсталација на седиштето. • Прилагодлив потпирач за глава во 6 позиции. • Квалитетен и удобен материјал. • Безбедносен систем со 5 точки на поврзување. • Мека подлога за помали дечиња која може да се извади кога повеќе нема да биде потребна. • Дополнително вградено перниче за новороденчиња. • СПС-Систем за странична заштита што обезбедува дополнителна безбедност.

Нема на залиха

SKU: 551345 Категорија