Седиште – NERO виолетово

8.490 ден

Безбедност, удобност, тежина, соодветни материјали. Забавен и ангажиран дизајн за бебето. Сето тоа е она што го барате и што едно седиште за во автомобил треба да го има.

• Наменето за деца со тежина од 0 до 36 kg, 0+, I, II и III група (приближна возраст од 1 до 12 год.).
• За дечиња до 9 кг се поставува во обратен правец од движењето на возилото, препорачливо да се користи до 13kg максимум.
• За дечиња од 9 до 36 кг се поставува во правец на движење на автомобилот.
• SPS – Side impact protection – систем за странична заштита за поголема безбедност.
• Top teather безбедносен систем за дополнително прицврстување на седиштето.
• ISOFIX систем за дополнителна безбедност и лесна инсталација на седиштето во автомобилот.
• Горен каиш за поголема безбедност.
• Потпирач за глава, прилагодлив во 6 позиции.
• 2 позиции на наслонот за седиштето.
• 360 степени ротирачко седиште.
• Многу големо и удобно седиште.
• Многу квалитетен материјал кој не поти, го пропушта воздухот.
• Мека и удобна помошна подлога за помали дечиња.
• Систем за безбедност со 5 точки на поврзување.
• Материјалот се вади и може да се пере.
• Упатства за монтирање на безбедносен каиш на седиштето во автомобилот.
• Димензии на производот: 61x40x44 cm.

Нема на залиха

SKU: 781669 Категорија