071/334-919

КАНЦЕЛАРИСКИ СТОЛ LARGO

7,700.00 ден

НОСИВОСТ ДО 120КГ.

ГАРАНЦИЈА 6 МЕСЕЦИ.

ДОСТАПНА БОЈА ЦРНА

SKU: 2937 Категорија
Shopping Cart