071/334-919

Херби е ланец на продажни салони со широк асортиман на:

- Бебешки производи
- Детски играчки
- Школски програм
- Едукативен програм
- Патен програм
- Канцелариски производи
- Сликарски програм
- и многу други типови на производи.

Брендот е основан уште во 1996 година со првата отворена книжарница во Куманово, а подоцна со ширење на асортиманот на производи се отворени и други продажни места. Денес Херби има 5 продажни места од кои 4 се лоцирани во Куманово и една е лоцирана во Скопје.

Освен продажба во продажни салони, Херби продава и онлајн преку својата онлајн продавница и социјалните мрежи. Главната цел на оваа компанија е да обезбеди квалитетни производи за своите потрошувачи, а главни потрошувачи се македонските семејства со деца од најразлични возрасти, но исто така и бизниси кои работат во различни сфери.

Shopping Cart