071/334-919

КАНЦЕЛАРИСКИ СТОЛ FLEX

6,500.00 ден

ЕРГОНОМСКО СЕДЛО И НАСЛОН ,ИЗРАБОТЕНИ ОД

МРЕЖА ВО КОМБИНАЦИЈА СО ЕКО КОЖА

ХРОМИРАНА ОСНОВА

ГАРАНЦИЈА 1 ГОД.

НОСИВОСТ ДО 120КГ.

БОЈА ЦРНА

SKU: 1613 Категорија
Shopping Cart