071/334-919

КАНЦЕЛАРИСКИ СТОЛ KENDO

4,850.00 ден

НОСИВОСТ ДО 80КГ.

ГАРАНЦИЈА 6МЕСЕЦИ

ДОСТАПНА БОЈА ЦРНА

SKU: 1737 Категорија
Shopping Cart