071/334-919

КАНЦЕЛАРИСКИ СТОЛ BRIT

16,500.00 ден

ЕРГОНОМСКО СЕДЛО И НАСЛОН

ВИСОКО КВАЛИТЕТ МАТЕРИЈАЛ ВО ЦРНО/СИВА КОМБИНАЦИЈА

ГАРАНЦИЈА 2 ГОД.

НОСИВОСТ ДО 120КГ.

ЦРНА/СИВА БОЈА

SKU: 3691 Категорија

ЕРГОНОМСКО СЕДЛО И НАСЛОН

ВИСОКО КВАЛИТЕТ МАТЕРИЈАЛ ВО ЦРНО/СИВА КОМБИНАЦИЈА

ГАРАНЦИЈА 2 ГОД.

НОСИВОСТ ДО 120КГ.

ЦРНА/СИВА БОЈА

 

Shopping Cart